Softub Norge AS er det eneste sertifiserte serviceverkstedet for Softub i Norge. Vi har delelager, og kan bistå med service og reparasjoner av nye og gamle Softub. I de fleste tilfeller hvor det trengs service, vedlikehold eller reparasjon, er det i selve Hydromatoren (Motoren). Denne kan enkelt sendes inn til oss for sjekk /diagnostikk.
Service vil gjøres fortløpende, og produktet vil returneres så fort det er ferdig (det kan være behandlingstid, avhengig av hva som må repareres, deletilgang og omfanget av saken). Eventuelle garanti/-og reklamasjonssaker avgjøres av Softub Norge AS.

NB; Softub Norge AS har ikke garantiansvar for Softub kjøpt av andre enn Softub Norge AS. Vi vil allikevel strekke oss langt for å gi deg den prisen og servicen vi mener du fortjener dersom du har kjøpt din Softub hos annen forhandler.
Softub Norge AS ble startet i 2016.

En diagnostikk /sjekk av motor koster kr. 890,- inkl. mva, og bestilles på følgende måte:

  • Logg deg inn på nettbutikken eller opprett konto
  • Under arkfanen "Deler" velger du "Diagnostikk" og legger den i handlekurven
  • Gå til kassen
  • Velg fraktmetode (retur av reparert pumpe etter endt service). Dersom du ønsker å hente selv, velger du "Hentes i vårt faste utsalgssted" 
  • Gå til kassen og fullfør kjøpet
  • Last så ned softub_serviceskjema, fyll ut og returner det til oss på e-post, eller send det inn sammen med motoren
  • Send så inn motoren til oss*, sammen med kjøpskvittering (Softub Norge AS, Idrettsvegen 103, 5353 Straume)

Vår adresse er:

Softub Norge AS
Idrettsvegen 103
5353 Straume

NB! Motoren må pakkes forsvarlig og tømmes helt for vann. Pakk den gjerne godt inn i plast slik at ikke eventuell fukt trekker ut i kartongen eller renner ut under transport. Det utføres ikke arbeid eller service på motorer før diagnostikk er betalt (se "Diagnostikk" under kategorien "Deler")

Etter at service/reparasjon og test er utført, sender vi deg en e-post med link til nettbutikken for betaling. Betaling må gjennomføres før motor sendes i retur eller kan hentes ut.

Ta gjerne kontakt med oss om du har spørsmål til ditt produkt eller om du ønsker mer info om service:

E-post: info@softub.no
Telefon: 934 11 150